Uhm

Åh hjälp vad jag varit borta länge nu, massor med dagar! Jag har gjort om mitt rum, målat och möblerat och sånt, så jag har haft min dator i köket sen i fredags. Alltså har jag inte vågat blogga och sånt, ifall någon går förbi!
Finns inte så mycket att säga egentligen, har ätit skräp och druckit typ 3 liter cola zero hehe... Känner mig rätt smutsig och äcklig. Vikten vet jag inte riktigt, men i fredags var det 47,5 iaf! Jag antar att jag ligger något kilo över det nu.

Någon mer som kollar på "Tonårsliv"? 21.30 i svt1 på måndagar. Har varit 2 avsnitt nu. Det handlar bl.a. om en 18årig tjej med anorexi, mest därför jag kollar. Tycker dock hon känns lite tillgjord, som att hon vill visa hur sjuk hon är och berättar hur ont i magen hon har när dom handlar yoghurt osv... men svårt att avgöra, antar att det är äkta, även om jag har svårt att se det lika allvarligt som det kanske är.
Det kassa är att min mamma också kollar på det nu, så om jag fastar nästa vecka (som jag planerat<3) så kommer hon ta upp det programmet och anklaga mig för att härma henne eller något. Och det skulle krossa mig rätt rejält. Min syster sa att hon var tjock förresten, hon i serien alltså  -__-'

Jag har blivit mer sockerberoende igen, skittrist men mitt eget fel. Får ont i huvudet oftare, känner att jag måste äta för att bota det. Är ständigt sugen på något. Bort bort bort.

Ska skriva mer normalt när jag flyttat in på rummet igen, dvs. imorrn! Nu somnar jag nog!

Torsdag

Vikt: 47,9 :(
Frukost: 1 äpple

Ingen skola igår, ingen skola idag. R smsade i morse och sa att han skulle stanna hemma idag, och då ville inte jag gå längre fast jag precis gjort mig iordning... om inte han är där så får jag vara ensam hela dagen och det är för påfrestande för mitt psyke! Fast jag behöver lite böcker egentligen, ska ha prov på fredag, tror jag? Eh, whatever ><

Jag har inget bra att ha på mig ikväll, ska på konsert. Antingen är det för korta plagg som lär åka upp i midjan bland all trängsel, eller så matchar det inte skor, kappa etc. :( Dessutom är halva min garderob i tvättkorgen, varför har inte mammat tvättat?! Åååh irriterande.

Mamma tog måttbandet igår när jag skulle mäta en klänning, så nu vet jag inte var det är :(

Förlåt, min blogg är jättetråkig numera, jag förstår att ni inte vill läsa tusen rader om ingenting...
Skärpning Sara, skärpning!


Långt inlägg av hat och tårar

Nu har suttit i ett hörn och gråtit hysteriskt i en kvart, är redan helt svullen och äcklig.
Varför kan jag inte få bestämma själv?
Dom trycker alltid bara ner mig och alla mina drömmar. Dom säger att det borde jag väl förstå, att så kan jag inte göra. Jag måste läsa något riktigt pluggigt som jag blir något av direkt, det måste jag väl fatta. JAG vill börja med något jag tycker är roligt, för jag orkar inte med skolan mer, hur fan kan dom inte förstå?! Fattar dom inte att jag sitter på minst en lektion varje dag och får tårar i ögonen, jag måste böja ner huvudet och låtsas pilla med min mobil så att ingen ska se det.  Att jag inte klarar mer, allting bara dränker mig mer och mer.
...

Nu kom dom in och fick mig att börja gråta ännu mer.
Dom säger att dom försöker hjälpa mig och att jag ska berätta vad jag vill göra. Men det tänker jag inte göra längre, för det är alltid något fel på allting jag föreslår. Jag var jättemotiverad förut och längtade till i höst, jag kände att jag verkligen ville det här. Men nu har dom förstört allting, fått mig att känna mig dålig och korkad. Fått mig att tro att jag inte kan bli nånting.

Ibland vill jag bara berätta allting för någon. Att jag hatar mig själv. Att jag är tjock och hatar allt ätbart. Att jag tar piller för att ens orka gå upp ur sängen på morgonen. Att jag försöker få tag på allt jag kan för att bedöva ångesten en liten stund. Att mina föräldrar får mig att känna mig som en osynlig fläck bara för att min syster ska vara ett sånt problembarn. Psykologen sa att hon hade berättat att hon kände sig utanför i familjen, och mina föräldrar sa åt mig att tänka lite på det, så att hon fick vara med mer. När det redan är hon som bestämmer allting och får all jävla uppmärksamhet. Dom har hakat upp sig på att det är hon som har problem, mina ser dom inte. När jag berättar något är det ingen som lyssnar, dom säger bara att jag pratar för mycket. Det sårar och förstör mig, jag har alltid blivit klagad på för att jag är för tystlåten. Varenda utvecklingssamtal sedan lågstadiet har jag fått höra att jag pratar för lite och måste synas mer, men när jag väl pratar är det ändå ingen som vill lyssna.

Jag vill inte leva, allting är bara skit jämt! Världen är SKIT, bara hugger en med kniv gång på gång.

Tisdag

Upptäckte just att pappret jag skrev igår låg mitt på skrivbordet när pappa var inne på mitt rum förut, en bra stund dessutom, han stod precis bredvid :S Det står såhär:
"NO BF (te). Skola, soppa. TRÄNA 2h (2 piller till). Fysik."
FAN! Jag hoppas inte han läste det :S Vad ska han tro?! Fan...

Har för övrigt inte gjort NÅGOT av det jag skrev. Förutom att jag var i skolan då.
Skulle åkt och gymmat med min syster, men vi har inte fått våra medlemskort än...
Vi får gymma gratis på pappas jobb nämligen.

Jag beställde 1g meph imorse... hade inte råd med mer. Ska dela med min pojkvän dessutom, fast han vet inte om det än haha. Blir väl en trevlig överraskning! Men får det nog inte innan helgen så det blir nästa helg isf. Längtar efter att få försvinna från verkligheten ett par timmar.

Frukost: 2 mackor (200-250)
Lunch: näästan 1 korv + pasta (300)
Middag: smoothie (150)

Så 700kcal hittills. Satsar på att som max få i mig 1 äpple och lite russin till idag. Det blir ett godkänt.


Jag orkar inte mer

Jag orkar inte må dåligt jämt och ständigt.
Jag orkar inte hata mig när jag ätit något.
Jag orkar inte gå till skolan längre.


Kan jag inte bara få ett bekymmerslöst lyckligt vanligt liv? Iallafall någon vecka?

"Nu ska jag bara äta frukt och grönsaker när jag är hemma"
Det höll inte ens en dag. Jag vågar inte, vågar inte matvägra inför mina föräldrar.

Ge mig inte en jävla rosa donut med strössel på, för jag klarar det inte.
Sluta sucka när jag gör en macka på kvällen, det är erat fel.

Antingen säger dom att jag äter för dåligt, eller så klagar dom över att jag äter för mycket. Kan dom inte bara låta mig vara? Jag berättar för dom att min syster inte ätit på hela dagen men dom gör ingenting för att tvinga henne, dom säger inte ens åt henne, men mig ska dom vara på minsann. JAG VILL INTE. Sluta snälla sluta sluta sluta.
Det gör så jävla ont hela tiden. Sticker i hela kroppen.
Ingen vet, ingen förstår.

Söndag

Imorse kunde jag inte hålla mig längre, jag vägde mig. Hade gått upp.
Det gjorde ont i hjärtat när siffrorna stannade.

Idag har ändå varit en bra dag, jämfört med resten av helgen åtminstone...
Rört på mig mycket under dagen <3

Förlåt om jag inte har något intressant att skriva :(
Hoppas det blir bättre med det snart!

Nu har jag sprängande huvudvärk och ska nog gå och lägga mig.
Skola=HAT

"Jag kanske har något litet till dig, men vi tar det sen"... Hmm låter bra, hoppas!!!


Igår och Idag

22:56 - Börjar dricka te gjort på 25frön. 2 Koppar.

23:33 - Druckit upp allt te. Väntar!

23.50 - Känns anorlunda, eller inbillar jag mig? Kittlar lite i nacken/hårbotten.

00:22 - Tog precis 5frön till. Ska sätta på musik och lägga mig i sängen.
01.00 - Känner mig väldigt avslappnad.
01.22 - Händer ingenting mer, går och lägger mig.

Booooring. Tog jag för liten dos? Men det stod ju såhär...
"Tröskelnivå: 15-30 frön. Nivå 2: 30-50. Nivå 3: över 60"

Blev sjukt besviken ju, skulle tagit mer kanske, men det är ju lite sent nu...
Eller var det för att jag käkat en massa efedrin på morgonen? Står att man inte ska blanda.



Ikväll kanske jag ska iväg med tjejerna... Vi får se, J svarar ju aldrig på mitt sms. Jag tänker INTE dra dit ensam, går bara om vi går dit tsmns. Fast egentligen vill jag vara hemma, men då måste jag träffa min pojkvän och det orkar jag inte heller ><
Ne, jag vill göra ingenting. Försvinna bort helst.

Spännande...

Åh mina frön kom idag, och det var dessutom 40 frön ist för 30, men det gör inget haha...
Innan någon kommit hem passade jag på att koka te på 25 av dom! Så nu står det 2 koppar tripp-te i mitt skåp, värmer på dom sent ikväll när päronen inte ser. Ska svälja fröna med för säkerhets skull. Fast jag vet inte om det kommer att funka ens, rätt liten dos. Men hoppas kan man ju alltid göra.

Hela dagen har jag gått omkring som en deprimerad zombie, helt urkopplad från världen. Skönt men som sagt väldigt deppigt! Är fortfarande rätt avslagen när jag tänker efter, fast inte lika mycket, har flummat rätt så mycket med syster sen jag kom hem. Vi hoppade omkring och sjöng fader abraham-ramsor och dansade och sånt haha. Om någon såg oss när vi är så där skulle dom tro att vi var psykiskt störda och spärra in oss eller nåt :D Och värst är faktiskt jag heh...

Frukost: 1 äpple
Lunch: nej
(jag var ensam så det fanns ingen som kunde märka att jag aldrig åt något)
Övrigt: 2 rutor choklad + 5 godisar

GAH. Till middag blir det ugns-pizza, och dessutom har pappa köpt pringles och cola zero till mig. Det hemska är inte alla kalorierna just nu, utan mer att jag inte bryr mig! Jag har typ tappat alla känslor :S
Min mage är tjooooock!:(

Puss och önska mig lycka till ikväll när jag häller i mig teet! (om det funkar)
Blir nog efter att vi sett en film, så rätt sent.


Torsdag blää (förutom sista raderna)

Lång dag i skolan, men det rullade på förvånandsvärt smärtfritt ändå!
Förutom när jag fick panik i matsalen och nästan började gråta ><
hade precis ätit upp en normalportion potatis/köttfärs-gratäng och satt och kollade på matsalsbordet framför. Det satt ett gäng tjejer där och åt små fågelportioner med sallad. Och hela tiden glodde dom på varandras tallrikar så att ingen skulle äta mer än någon annan och bli snackad bakom ryggen på som tjockis ><
Först tänkte jag att det var lite sorgligt. Sen ställde sig den smalaste tjejen upp och stod typ 2m framför och var helt perfekt. Och jag insåg plötsligt att jag ätit för mycket och fått i mig massor fett. Så jag blev helt nervös och flackig i blicken och visste inte var jag skulle ta vägen riktigt, jag tänkte bara "NEEEEEEEEEEEEEJ" ingefär och höll på att få tårar i ögonen.
Min pojkvän måste märkt att jag plötsligt inte såg så munter ut längre, han la armen om mig och log kärleksfullt. Då lugnade jag genast ner mig igen och blev varm i hjärtat i stället. Tur att han finns ibland.

Fast nu har det här varit värsta dagen i matväg på flera veckor tror jag, och jag som har skött mig hela veckan och tänkte väga mig imorrn bitti äntligen, men nu vill jag det inte längre >< Tänker inte väga mig på lääänge. Jag trycker i mig massor socker för att orka pluggandet ><

POSITIVT är dock att jag hittade mitt måttband häromdagen, så jag mätte mig imorse och jämförde med gamla mått. Vet ni vad? När jag vägde ungefär 3kg mindre än vad jag (antagligen) väger nu så hade jag 60cm runt höfterna.
Och idag, 3kg upp, var mitt höftmått 57cm :D :D :D TRÄNING GER RESULTAT. Fast bara på höftmåttet hittills...
Men jag blev så himla glad så ni förstår inte <3 Höfterna är det jag hatar mest, och att få bevis på att träningen funkar mot det är helt fantastiskt och motiverande.

Puss jag har 2 prov och ett arbete att lämna in imorrn... döööö.


Bränn ner skolan!

Åh nu sitter jag och gråter igen, hatar att jag är så känslig. Pappa ville inte gå upp och hämta mina idrottsskor jag måste ha när våran lärare drar med oss till gymmet imorrn, så jag började skrika att det är hans fel om jag får ig och att jag tänker skita i skolan etc. Han svarade inte ens utan fortsatte kolla på tv bara. Jag blev arg och började gråta.

Frukost: smoothie
Lunch: äpple
Middag: 1korv + ½paket nudlar + 1glas oboy
Övrigt: lite vaniljglass

Träning: hiphopabs 2h

Gick aldrig till skolan sen frstn, det var tydligen en "göra klart gamla rester"-lektion.
Egentligen har jag rester, men jag orkar faktiskt inte bry mig.

Saker jag måste göra klart/plugga till:
5 prov
3 tal
1 skriftlig inlämning
1 rapport
2 projektarbeten


Nu när jag ser allting framför mig vill jag bara dö, eller bränna ner skolhelvetet!

Tisdag

Jag började skolan för 10min sen ungefär, men jag väntar nog och går dit efter lunch istället. Då behöver jag bara uthärda en lektion, en lååång lektion. Vi jobbar i par då och jag vill inte lämna min partner ensam :/

Det känns som att livet rinner ur händerna på mig, det som kallas verkligheten är lång borta. Jag lever i min egna lilla värld numera, jag vet inte om det är bra eller dåligt....
Ingenting betyder någonting längre, varje dag känns meningslös. Men jag lever fortfarande och hade tänkt göra det så länge jag kan. Frågan är bara vad man ska få ut av livet? Jag vill inte leva som en jävla robot, en i mängden. Gå till jobbet varje morgon, komma hem och laga middag till familjen, kolla på något B-program på tv, sova och sedan vakna för att upprepa allting igen. Om och om igen.
Jag uppskattar inte någonting längre, jag förstår inte meningen med att "bara" leva. Vad är meningen med allt? Allting bara är.

Äcklig Måndag

Har inte gått till skolan än, kanske går efter lunch. Kanske.
Mår jätteilla idag, vet inte varför :(
Vågpaus tills på fredag morgon tänkte jag, needed.

Allting går så dåligt. Skolan, vikten, allt!
Jag vill verkligen bara sitta på mitt rum hela dagarna och snöa in mig.

Det enda positiva är väl att jag sökt sommarjobb nu iaf, skulle vara bra om jag fick det.
HÅLL TUMMARNA.
Behöver pengarna om jag ska plugga i höst, lär få det tight med pengar (som vanligt då).

Havregrynsgröten är ett helvete att äta, har tröttnat. Det liksom växer i munnen
och varje liten tugga jag tar resulterar i grimaseringar och äcklande.


Söndag

Vikten ligger stadigt runt 48sträcket nu i helgen.
Har ätit mer än jag borde, men ändå relativt "normalt".
Mindre måltider, men mer skräp tyvärr.

Många frågar om vad det är för frön jag ska odla. Växten är mest känd som "spikklubba" och har brukats i många hundra år, främst av shamaner och "häxor". Hela växten är dödligt giftig vid höga doser men är fullt laglig fortfarande (konstigt nog). Redan vid små doser orsakar den kraftiga hallucinationer som kan hålla i sig i många dygn, beroende på hur mycket man fått i sig. Den kan också orsaka delirium och koma. En vuxen människa som fått i sig ca150 frön avlider inom 4-5h utan vård.

Jag har varit jättefacinerad av spikklubban ett tag nu, och har hunnit läsa allt möjligt om det. Många tripprapporter, men oftast från personer som inte vet hur mycket dom ska ta, och därefter slutat hos polis, sjukhus eller förskräckta föräldrar. Vissa har varit försiktiga, och har fått sig sitt livs upplevelse! Men ingen rekommenderar andra att testa eftersom det är så farligt. Personligen anser jag att man inte har levt förrän man testat allt. 
Och det är INTE samma slags hallisar som framkallas av t.ex. LSD och liknande droger, dom ger mest en förvrängning utav verkligheten. Det här är RIKTIGA hallisar. D.v.s man kan träffa och prata med personer som inte är där, trots att man är 100% säker på att dom är det. När man är i daturans land är allt på riktigt, allt är helt logiskt. Som att vara i en dröm, eller mardröm.

Förlåt, jag blir så jävla exalterad. Jag är så otroligt facinerad av droger, att tänja hjärnans, själens och förståndets gränser. Att uppleva saker som egentligen inte är möjliga. Jag älskar att världen är mer än fysiska lagar och teorier. Det lockar mig.

Fuck

Dumma jag överdoserade mina piller lite nu på morgonen...
Har tagit mer än så här förut, fast inte samtidigt.
Ändå blev det bara 90mg, men jag är helt skakis och benen viker sig!
Hur ska det gå att gå till skolan nu?! Hjärtklappning och illamående också.
Smart.

Beställde frön, här ska odlas dödsknark!
Nedå, det är inte ens olagligt haha. Beställde från en vanlig frösida.
Men man kan dö av det faktiskt, väldigt stark hallucinogen.
Ska träna upp mina ogröna fingrar tänkte jag.

Hmm får se vad det blir av det här dagen nu då ><

Frukost: ett litet äpple

Torsdag

Har inte orkat skriva, väga mig eller bry mig om maten nu i 2 dagar, men det är okej nu.

Idag träffade jag en vän, en tjej, den enda som är värd att träffa :)
Underbart att umgås med en TJEJ för en gångs skull. Behövde prata lite tjejgrejer kände jag.
Fick veta att jag är den enda av oss som är bjuden på hennes bröllop i sommar!
Känns rätt bra, fast det är inte kul att åka genom halva sverige ensam och gå på bröllop ensam och åka hem ensam ><  Men jag hoppas det löser sig. Jag önskar jag kunde få tag på A eller nåt tills dess, så att jag pallar den sociala biten där. Jag brukar få ångest och bli jättedeprimerad i situationer där jag är ensam i en folkmassa där alla andra har någon. Hah, rätt patetiskt att behöva ta till sånt, vad har det blivit av mig egentligen? Men vem sa att livet var lätt...

Det är så mycket i skolan nu, jag får panik! Hur ska jag hinna? Min hjärna stänger av när det blir för mycket! Man skjuter upp saker och ting och så lägger sig allt i en stor hög och man vet inte var man ska börja någonstans :(

Förlåt, ointressant inlägg, men men...


Tisdag

vikt: 47,7kg

Frukost: 100kcal
Lunch: 150
Middag: 400
Övrigt: 250
= 900kcal

Träning:
H.H.Abs 1h 50min

Känslan efter träning och stretching i över 2h är verkligen obeskrivligt underbar, håller ni inte med? Om man frågade mig för ett år sen skulle jag skrattat och berättat hur mycket jag hatade det, men nu har jag ändrat inställning. Det är så otroligt peppande när man märker att man blivit smidigare och starkare i kroppen, trots att jag mår dåligt psykiskt så mår nog min kropp mycket bättre nu. Det jag vill komma fram till är GE ALDRIG UPP, för det ger resultat till slut, ha bara lite tålamod.
Jag räknar med att behöva träna regelbundet i ungefär ett halvår till innan jag är helt nöjd med resultatet, och jag är beredd att vänta så länge, det är det värt :)


Sovdags

Hinner inte skriva så mycket nu, har varit iväg från morgon till kväll och nu är jag cp-trött!
Var i sthlm för att kika på en högskola, som jag inte kommer söka till för jag kommer inte komma in förrän jag fått ännu mer utbildning för det är så höga krav på erafarenhet blä :P Men mitt mål ska nog vara att komma in där till slut, en av Sveriges bästa högskolor inom det området, men vill man så kan man right? Och jag vet att det är det här jag vill satsa på, men det kommer bli så jävla dyrt och svårt. Jag önskar att jag var rik, iaf lite!

Vikt: 47,5kg
Intag: MASSOOOR.

Frukost: gröt (100)
Lunch: broccoligratäng (150)
Middag: 2 korv m. bröd (500)
Övrigt: 1 bulle, 1 kopp te, godis (?)

När jag åt bullen snurrade bara alla tankar om utbildning runt i huvudet på mig och jag märkte knappt att jag åt den förrän nån halvtimma efteråt, lyckat :P Sen var det typ "Vafan åt jag en bulle för?:O"


Tårar

Jag vet att jag sa att jag inte bryr mig om mina svikers till kompisar men det gör jag tydligen ändå eftersom jag precis började tjuta! Hittade foton från helgen på en av tjejernas blogg, självklart hade dom träffats, umgåtts och gått ut på krogen utan mig. Dom frågade inte ens... jag tänkte fråga dom den kvällen om dom ville gå ut, men jag trodde inte dom skulle vilja så jag sket i det, för dom brukar alltid tacka nej. Jag är jättesårad nu. Hur kan dom vara så okänsliga?
Varför i helvete vill dom inte ha med mig? Vad är det för fel på mig?:S
Hjälp mig att förstå mig på tjejer?!
Jag kommenterade hennes bilder, att jag aldrig fick vara med.  Vi får se vad hon svarar, häromdagen föreslog hon att vi borde ses snart och massor, men det var väl bara en fet lögn antar jag.
Funderar på att smsa dom och berätta hur besviken jag är och att jag känner mig utfryst. Men vem ska jag åka på festival med i sommar?:S Jag har blivit lämnad ensam nu...

(Jag har iallafall EN snäll tjejkompis förresten, men hon gifter sig om några månader och vi ses sällan)

Det här hjälper inte direkt självförtroendet, som alltid har sugit för övrigt ><
Varför ska jag alltid behöva känna mig så ensam? Det är orättvist! Jag vill också ha människor att prata med och lita på. Personer jag kan komma till om jag har tråkigt eller behöver lätta på hjärtat.

Imorrn ska jag åka och kolla på en högskola i sthlm. Jag måste komma in på den i höst, jag måste flytta härifrån och starta ett nytt liv, jag överlever inte annars! Jag ska vara omtyckt och ha många fina snygga coola omtänksamma vänner, jag vill vara en sån person som andra ser upp till och vill vara som. Snälla låt mig få lite sånt.

Söndag

vikt: 47,5

Frukost: 2 mackor
Lunch: 1 äpple
Middag: ?
Övrigt: 1 bit center

Träning: 2h dans

Ojojoj vad jag är trött på balträning och wienervals nu, blir alltid helt yr i huvudet och det känns som jag ska svimma eller falla ihop när det blir som värst >< Det är svårt att förklara, men jag tappar kontrollen över allt runt omkring, det bara snurrar och jag vet inte vad jag gör längre. Och det är inte så bra när man ska dansa haha, jag hänger inte direkt med så bra i svängarna då! Synen hänger inte heller med för den delen. Ibland önskar jag att jag faktiskt föll ihop på riktigt, så att någon fattar hur jobbigt det är för mig :P

Just nu sitter jag med äcklig huvudvärk, som vanligt, och funderar på vad jag borde göra med resten av dagen, men jag kommer inte fram till något vettigt. Och AAAJ FAAN vad det högg till strax över höger ögonbryn nu :S borde man oroa sig för att nåt är fel när man har ont så ofta? Kan det vara mina piller, fast dom påverkar väl mest hjärtat, eller..?


Lördag, natt

Helgen har gått bättre än vad jag räknat med faktiskt, har inte hunnit trycka i mig så mycket skit, har bara ätit när det serverats.
47,9kg visade vågen idag.
Men imorrn är det nog mer, vi hade gäster här idag och det blev dubbelfika, bulle + paj. Sen gick jag på bio på kvällen och köpte lite godis, men det kändes okej ändå. Övriga måltider idag är följande:
Frukost: smoothie
Lunch: 1 knäcke + te
Middag: en bit fläskfilé + 1 korvbröd

Tränade 30min imorse också, och imorrn är det 2h dansträning :)
Jag tycker faktiskt att jag ser resultat efter träningen. Började med mina videos i början av december, men det har gått lite i perioder sen dess, ibland flera timmar i veckan och ibland nästan ingenting! Stod naken framför spegeln idag och jag tycker faktiskt att jag slimmat mina höfter lite, och det känns peppande, fast det krävs ännu mer. Jag minns hur mycket mina höfter bullade ut förut (även när jag vägde mindre än vad jag gör nu), och det såg helt stört ut, men nu tycker jag inte att dom gör det så mycket längre <3
Så mina största problem just nu är:
-lår
-rumpa
-magen under naveln
-överarmar

Ups klockan är helt sjukt mycket, så godnatt och tack för att ni finns där ute <3


Fredag

Min kille hämtade upp mig på morgonen så att jag skulle orka gå till skolan. Jag är glad att han äntligen har fattat hur jobbigt det är för mig.

Frukost: gröt (100)
Lunch: soppa (100-150)
Middag: ½ mozarellapizza från ica (?)
Övrigt: 1 äpple (60-70)

Helt okej dag i matväg. Sen blev det kväll. Vi skulle på fest men det blev inget. Killen kom över hit ist och vi drack varsin 7:a. Resten av kvällen är rätt dimmig, 3efedrin+alkohol=dumt. Jag borde lära mig att jag inte tål både och! Jag blir helt yr och trött och har svårt att fatta vad dom händer. Blir rätt så borta av det helt enkelt.
Han verkade bli sur och ledsen för att jag ville sova nu, hatar när människor inte accepterar att man vill sova! Hade en till sån pojkvän en gång fast tusen ggr värre, han blir arg om jag fick för mig att gå och lägga mig innan honom. Och då började han hota mig och tvinga mig till saker etc, slutade med att jag låg och grät hysteriskt fram till 3-4 på natten, så jag har rätt så kassa minnen från sånt. Därför blev jag lite känslig och började nästan gråta när han blev tjurig ikväll, dom bortträngda minnena pressade sig fram igen liksom.
Dessutom började jag gråta igen nyss, för att jag inte hittade något att äta. Hade sett fram emot det i nån timma för jag är jättehungrig, men så fanns det ingen pizza kvar, inget bröd, inga sötsaker, INGENTING. Får lite panik då.


Torsdag

Skolkar... fast har jobbat 2h matte, och mer blir det nog.

Frukost: ½ portion gröt m. frön/mjölk/socker (~100kcal)

Har skrivit en liten lista över det jag får äta, fast jag vågar inte lova att jag klarar det. Dessutom kommer mormor på lördag och då måste jag äta vanlig middag.


Havregryn
Frukt
Frön
Honung (till gröt och te)

Mjölk
Te
Citronvatten
Cup a soup



Fast våran fruktskål är helt tom just nu så känns inte så kul idag om jag bara måste äta gröt hehe. Glömde imorse att jag inte fick ha vanligt socker i gröten, blir honung nästa gång då!
Även om jag äter mig mätt på det där kommer det inte bli så mycket kalorier.


Onsdag

Frukost: ½ portion havregrynsgröt m. mjölk/socker
Lunch: resten av mitt godis
Middag: en bit köttfärspaj
Övrigt: 1 kopp te m. mjölk/honung

Träning: 55min HHAbs

Min syster går omkring i bh och shorts och sjunger om att hon gått ner 3kg och är smal och snygg typ. Ibland vill jag slå henne så jävla hårt -__- Orättvist att hon inte bryr sig om mat.
Jag blir så arg på henne när hon gör anorexiatest "för skojs skull" och skrattar åt det samtidigt som hon berättar om att hon skulle söka hjälp för att hon väger för lite. Det finns absolut ingenting roligt med det!!! Så undrar hon varför jag blir så arg och tjurig när hon håller på så, d'oh.

Jag hittar inte måttbandet jag brukar mäta mig med :S VAR FAN HAR DOM LAGT DET?! Jag har letat i alla lådor och skåp som finns men jag hittar det inte, panik!:(

Jag är dessutom jättejätteförkyld och det suger.


Tisdag

08.30: 48,0kg

Jag fick mens idag. Har tryckt i mig 200g chips och massor godis ><
Är så trött på allt, vill låsa in mig i ett litet rum och stanna där i en vecka med bara en vattenkran och en påse tuggummi. Och en toalett då såklart haha.
Har aldrig köpt så mycket godis som jag gjorde idag, SKÄMDES när jag stod i kassan, fick be om en påse så att ingen skulle se hur mycket jag köpt. 5-6hg tror jag det var. Skrämmande. Ordet "proppfull" fick plötsligt en betydelse. Jag bara fyllde på och fyllde på liksom, som värsta 90kilostanten! Halvsprang hem och ville mest gråta över hur äcklig jag är, och så blev jag paranoid och tänkte att alla jag gick förbi såg hur mycket jag köpt och tyckte jag var sorglig och patetisk som skulle vräka godis på en tisdag.

Nu ska ännu en gång skriva ett matshema som jag säkert inte kommer följa.
Och kanske läsa igenom lite fysik, har prov imorrn och jag kommer få ig.

(imorgon tänker jag våg-vägra)

Måndag

Vikt 05.50: 48,4kg

Dagens intag:
ca 1300kcal

Träning:
Ab sculpt 25min
Fat burning cardio 30min
Hips buns & thighs 25min
Total body burn 40min
= 2h

Jag gick upp en del i helgen som ni ser, åt typ hela tiden.
Den här dagen känns som en katastrof den också, även om det inte var så farligt som jag trodde nu när jag räknade ut kalorierna. Kändes som 2000 minst, men det var det visst inte. Träningen gjorde jag innan kaloriräknandet.

Pappa köpte en fodralklänning till mig i usa i helgen. Den var i size2, och vet ni vad? Den är stor på mig! Skulle säkert kunna ha en size zero, det är jag säker på! Fast jag skulle nog inte kunna ha en 32a på H&M så.. ><

Nu ska jag kolla på tv och däcka en stund, min kropp är helt avslagen.


RSS 2.0